ИСГ ТЕА агол

Модерна седечка гарнитура за дневна соба со рамни линии и со заоблени рабови на дамскиот лежај, што се развлекува и станува удобен кревет. Димензии: 231 x 154 75 см, лежај: 197 x 132 см.

SKU: LTR00867

Категории: ,

Цена:

28,990.00ден

21,742.00ден

ИСГ ТЕА агол

ИСГ ТЕА агол

28,990.00ден

21,742.00ден

ИСГ РОПЕЗ агол

ИСГ РОПЕЗ агол

42,990.00ден

32,243.00ден

ПС ЛЕЈЛА агол

ПС ЛЕЈЛА агол

49,990.00ден

37,493.00ден

ИСГ НИНА агол

ИСГ НИНА агол

24,990.00ден

18,743.00ден

ПС РИНГ МИНИ агол

ПС РИНГ МИНИ агол

35,990.00ден

28,792.00ден

ПС КИНГ МИНИ агол

ПС КИНГ МИНИ агол

37,990.00ден

29,993.00ден