ИСГ ДОРТМУНД лежај

Квалитетен преклопен лежај со класичен дизајн без раконаслони.Исклучителна удобност дава бонел јадрото обложено со полиуретанска пена во седиштето. ДОРТМУНД лежајот е дизајниран за секојдневно спиење и со едноставното развлекување станува доволно голем за удобно спиење за две лица.Димензии: 200 x 100 см, лежај: 200 x 160 см

SKU: NTR19522

Категории: ,

Цена:

23,060.00ден

18,448.00ден

ИСГ ДОРТМУНД лежај

ИСГ ДОРТМУНД лежај

23,060.00ден

18,448.00ден

ИСГ ДОРТМУНД II лежај

ИСГ ДОРТМУНД II лежај

27,390.00ден

21,912.00ден

ИСГ САНЕЛА 2 ЛЕЖАЈ

ИСГ САНЕЛА 2 ЛЕЖАЈ

16,990.00ден

13,592.00ден

ИСГ ТОНИ лежај

ИСГ ТОНИ лежај

13,990.00ден

9,094.00ден

ПС МАРЕ лежај

ПС МАРЕ лежај

21,990.00ден

16,493.00ден

ИСГ ЛЕО Лежај

ИСГ ЛЕО Лежај

12,990.00ден

9,743.00ден