ИБИЦА аголна гарнитура

Квалитетна аголна гарнитура со модерен дизајн и функција на пуштање. Достапна во повеќе бои: жолта, бордо, црна и капучино. Димензија 256x165x89см. Димензија на лежај 202x143см.

SKU: LTR01703

Категории: ,

Цена:

62,990.00ден

47,243.00ден

ИСГ РОК агол

ИСГ РОК агол

21,250.00ден

14,875.00ден

ИСГ МАРОКО агол

ИСГ МАРОКО агол

53,290.00ден

36,990.00ден

ИСГ ТЕА агол

ИСГ ТЕА агол

28,990.00ден

21,742.00ден

ИСГ ТЕА агол

ИСГ ТЕА агол

28,990.00ден

21,742.00ден

ПС КИНГ МИНИ агол

ПС КИНГ МИНИ агол

37,990.00ден

29,993.00ден