Флорида столица: Сребрена - Слонова коска

Шифра: NTR32305

Категории:

Цена:

10,990.00ден

8,792.00ден

Други верзии на производот:

Сребрена - Портокалова

Сребрена - Темно Сива

Сребрена - Кафеава

Сребрена - Капучино

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Адриа столица

од 5,550.00ден

од 2,498.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

Реа столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден