Фарингтон столица: Избелен даб - Кафеава

Столица од масивно дабово дрво во боја избелен даб и даб масло

Шифра: NTR31642

Категории: ,

Цена:

6,990.00ден

5,190.00ден

Други верзии на производот:

Даб масло - Сива

Избелен даб - Капучино

Реа столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Ивон столица

од 2,790.00ден

од 1,890.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Рондо барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден