Салони за мебел - Прима Мебел

Економик еластична подница: 188 x 8 x 80

Подница со 26 еластични летви на гумени носачи, соодветна за сите врсти на душеци.

Шифра: NGP060272

Категории: ,

2,990.00ден

2,093.00ден

Димензија: