Дина аголна гарнитура

Ширина: 239 cm
Висина: 85 cm
Длабина: 154 cm
Лежaj: 199 x 119 cm

Шифра: NTR104680, NTR104704

Категории: ,

Цена:

33,990.00ден

22,990.00ден

Стела аголна гарнитура, У агол

од 48,990.00ден

од 36,743.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Д

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Венера аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Д

од 48,990.00ден

од 29,990.00ден

Лана аголна гарнитура

од 41,990.00ден

од 29,393.00ден

Палманова Премиум Модуларна

107,960.00ден

75,572.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Л

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Овиедо Премиум Модуларна

202,950.00ден

142,065.00ден

Ропез аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден