Бразил столица: Сива - Сребрена

Шифра: NTR32639

Категории:

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Тиркиз - Сребрена

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Ивон столица

од 2,790.00ден

од 1,813.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Ивон III столица

од 2,790.00ден

од 1,813.00ден

Адриа столица

од 5,550.00ден

од 2,498.00ден

Феба столица

од 4,990.00ден

од 3,473.00ден