Бабилон Премиум аголна гарнитура: Бела - Сива

Ширина: 265 cm
Висина: 90 cm
Длабина: 220 cm
Лежај: 190 x 120 cm

Шифра: NTR29907

Категории: ,

Цена:

54,990.00ден

35,744.00ден

Други верзии на производот:

Бела - Сива

Бабилон У аголна гарнитура, агол Д

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Л

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Д

од 48,990.00ден

од 31,844.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Л

од 48,990.00ден

од 31,844.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Л

од 64,990.00ден

од 43,990.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Д

од 64,990.00ден

од 43,990.00ден

Ропез аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Венеција аголна гарнитура

36,990.00ден

25,893.00ден

Стела аголна гарнитура, У агол

од 48,990.00ден

од 34,293.00ден

Лана аголна гарнитура

од 41,990.00ден

од 29,393.00ден