А-34 столица: Цреша - Крем

Столица изрботена од масивно буково дрво. Достапни бои бука, цреша, орев, даб, бела и венге

Шифра: NTR31004

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

2,990.00ден

Други верзии на производот:

Натур - Кафеава

Даб - Крем

Венге - Капучино

Орев - Крем

Бела - Сива

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Феба столица

од 4,990.00ден

од 3,473.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Перлес столица

6,690.00ден

5,018.00ден

Паезана столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден