ПРИМАмлива среда | Прима Мебел

ПРИМАмлива среда

Прима има изненадување за Вас! 😊

Дали знаете дека оваа среда е ПРИМАмлива среда, идеален ден за сите кои сакаат да заштедат? ❤️

Опремете се со аголна гарнитура од нашата богата понуда 35% пониски цени.

ПОСЕТЕТЕ нè во НЕКОЈ ОД НАШИТЕ САЛОНИ!


Скопје - локација 1

адреса:

Ул. Борис Трајковски Бр. 166 Нас. Кисела Вода

телефони:

02/2700-232

070/366-348


Скопје - локација 2

адреса:

СП Планет, Ѓорче Петров

телефони:

02/2600-245

02/2601-950

072/308-505


Куманово - локација 3

адреса:

ул. Ленинова (поранешен ресторан Палас)

телефони:

031/383-360

075/297-321


Прилеп - локација 4

адреса:

Ул. Сотка Ѓорѓиевски Бб (Сутерен Во Катна Гаража)

телефони:

048/411-040


Охрид - локација 5

адреса:

Ул. Железничка Бб

телефони:

046/209-939

071/393-610


Битола - локација 6

адреса:

ул. Довлеџик бр. 230 нас. Довлеџик – спроти црквата Св. Архангел

телефони:

047/216-721

072/279-930


Тетово - локација 7

адреса:

Ул. Илинденска Бр. 18А

телефони:

044/334-472

071/355-349


Струмица - локација 8

адреса:

Ул. Климент Охридски Бр. 89А

телефони:

(034) 334 734

071 284 915


Магацин Скопје - локација 9

адреса:

Магацин Скопје, Борис Трајковски 112

телефони:


Магацин Битола - локација 10

адреса:

Магацин Битола, Ул.Кирил Вангелов Македонски Бр.8

телефони:

076/297-321