Салони за мебел - Прима Мебел

ново на понуда


ПЦВ ЛЕА кујна 1.8м

ПЦВ ЛЕА кујна 1.8м

17,990.00ден

13,493.00ден

ПЦ  КОМФОРТ СК подници

ПЦ КОМФОРТ СК подници

5,670.00ден

3,402.00ден

СТА Салзбург маса  Р 90

СТА Салзбург маса Р 90

15,990.00ден

12,792.00ден

СТА Салзбург маса  Р 140

СТА Салзбург маса Р 140

17,990.00ден

14,392.00ден

СТА САЛЗБУРГ МАСА Р 140

СТА САЛЗБУРГ МАСА Р 140

17,990.00ден

14,392.00ден

ИСГ ТОНИ ЛЕЖАЈ

ИСГ ТОНИ ЛЕЖАЈ

13,990.00ден

9,094.00ден

ИСГ ВЕРОНА лежај

ИСГ ВЕРОНА лежај

22,990.00ден

16,093.00ден

ЛП Комет Регал

ЛП Комет Регал

13,200.00ден

9,900.00ден

ИСГ ЛЕО Лежај

ИСГ ЛЕО Лежај

12,990.00ден

9,743.00ден

ИСГ ЛЕО ЛУКС Лежај

ИСГ ЛЕО ЛУКС Лежај

15,550.00ден

11,663.00ден

ПЦ БЕРЛИН регал

ПЦ БЕРЛИН регал

19,970.00ден

14,977.00ден

ИСГ РОК агол

ИСГ РОК агол

21,250.00ден

14,875.00ден

ИБИЦА аголна гарнитура

ИБИЦА аголна гарнитура

62,990.00ден

47,243.00ден