Недела на

ПРИМАмливи ХИТ производи

До 50% попуст. Лимитирана понуда до 22.06.2019.

Побрзајте и искористете ги ХИТ попустите!

ЛЕА КУЈНА 1.8м - венге крем

ЛЕА КУЈНА 1.8м - венге крем

во цената не е вклучен мијалникот и електричните апарати

17,990.00 ден

11,990.00 ден

ПАЛМА маса ФИ 100 см - сонома и бела боја + 4 столици ИВОН

ПАЛМА маса ФИ 100 см + 4 столици ИВОН

ПАЛМА маса - сонома и бела боја, ИВОН столица - различни бои на ногалки и штоф

17,150.00 ден

11,050.00 ден

КЕЛН регал 230х190см - сонома/бела и темна сонома/бела

КЕЛН регал 230х190см

Бои: сонома/бела и темна сонома/бела

16,990.00 ден

9,990.00 ден

ТЕА агол 230х150см - различни бои

ТЕА агол

Димензии: 230х150см

28,990.00 ден

19,990.00 ден

ВЕРОНА лежај 230х90см, лежај 190х150см, различни бои

ВЕРОНА лежај

Димензии: 230х90см, лежај 190х150см, различни бои

22,990.00 ден

14,990.00 ден

СЕТ КИРА КРЕВЕТ + ОРТОПЕДИК ПЛУС ДУШЕК

СЕТ КИРА КРЕВЕТ + ОРТОПЕДИК ПЛУС ДУШЕК

Димензии: 200x90см

35,980.00 ден

22,990.00 ден

ЛУКА СТАНДАРД ормар 200х180см - темна сонома/бела

ЛУКА СТАНДАРД ормар

Димензии: 200х180см - темна сонома/бела

23,490.00 ден

13,990.00 ден