Салони за мебел - Прима Мебел

Мајски попусти


Попустот е важечки во сите салони на Прима Мебел ширум Македонија и важи од 13 - 18.05.2019

ДО 50% ПОПУСТ НА ОДРЕДЕНИ АРТИКЛИ


Можност за купување мебел на 48 рати!


Аплицирање за кредит само со лична карта!


Одобрување на кредит за само 15 минути!


Ивано лежај

Ивано лежај
димензии 200*97*80, различни бои

19,990.00 ден

13,990.00 ден

Регал Комет

Регал Комет
димезии 190*200*38

13,200.00 ден

8,990.00 ден

СЕТ Палма ФИ маса

СЕТ Палма ФИ маса
+ 4 ИВОН столици

17,150.00 ден

9,490.00 ден

РОК аголна гарнитура

РОК аголна гарнитура
димензии 230*150, лежај 200*120см
различни бои

21,250.00 ден

11,990.00 ден

ЕВА кујна 2м

ЕВА кујна 2м - сонома
(во цената не е вклучен мијалникот и електричните апарати)

17,990.00 ден

12,490.00 ден

МОЛАТ лизгачки ормар

МОЛАТ лизгачки ормар
димензии 190*40 - цреша/бело
(ограничени количини)

12,990.00 ден

8,990.00 ден

ДУШЕЦИ

ДУШЕЦИ
Сите душеци на пола цена

ПОСЕТЕТЕ нè во НЕКОЈ ОД НАШИТЕ САЛОНИ!


Скопје - локација 1

адреса:

СП Планет, Ѓорче Петров

телефони:

02/2600-245

02/2601-950

072/308-505


Скопје - локација 2

адреса:

Ул. Борис Трајковски Бр. 166 Нас. Кисела Вода

телефони:

02/2700-232

070/366-348


Куманово - локација 3

адреса:

ул. Ленинова (поранешен ресторан Палас)

телефони:

031/383-360

075/297-321


Прилеп - локација 4

адреса:

Ул. Сотка Ѓорѓиевски Бб (Сутерен Во Катна Гаража)

телефони:

048/411-040


Охрид - локација 5

адреса:

Ул. Железничка Бб

телефони:

046/209-939

071/393-610


Битола - локација 6

адреса:

ул. Довлеџик бр. 230 нас. Довлеџик – спроти црквата Св. Архангел

телефони:

047/216-721

072/279-930


Тетово - локација 7

адреса:

Ул. Илинденска Бр. 18А

телефони:

044/334-472

071/355-349


Струмица - локација 8

адреса:

Ул. Климент Охридски Бр. 89А

телефони:

(034) 334 734

071 284 915


Магацин Скопје - локација 9

адреса:

Магацин Скопје, Борис Трајковски 112

телефони:

072/308-502


Магацин Битола - локација 10

адреса:

Магацин Битола, Ул.Кирил Вангелов Македонски Бр.8

телефони:

076/297-321