Недела на летни жешки попусти! | Прима Мебел

Недела на летни жешки попусти!

Ограничена понуда до 13.07.2019. Побрзајте и искористете ги попустите!

МОНТАНА КУЈНА

МОНТАНА КУЈНА 2м

Различни бои. Во цената не е вклучен мијалникот и ел. апарати

22,990.00 ден

16,990.00 ден

КРОС СТОЛИЦА

КРОС СТОЛИЦА

Различни бои на ногалки и еко кожа

3,880.00 ден

2,790.00 ден

КРОС МАСА

КРОС МАСА

Димензии: 138х90см - избор на повеќе бои и димензии

10,990.00 ден

7,990.00 ден

ТАЛИА СТОЛИЦА

ТАЛИА СТОЛИЦА

Различни вои на ногалки и еко кожа (*ограничени количини)

4,590.00 ден

2,690.00 ден

КЕЛН РЕГАЛ

КЕЛН РЕГАЛ

Димензии: 230х190см, сонома бела и темна сонома бела

16,990.00 ден

9,990.00 ден

БАБИЛОН АГОЛ

БАБИЛОН АГОЛ

Димензии: 265х185см, кутија за постелнина, можност за развлекување, различни бои

48,990.00 ден

29,990.00 ден

ИВАНО ЛЕЖАЈ

ИВАНО ЛЕЖАЈ

Димензии: 190х90, лежај 190х150см, различни бои

19,990.00 ден

13,990.00 ден

ЛУКА БЕЈЦИК ЛИЗГАЧКИ ОРМАР

ЛУКА БЕЈЗИК ЛИЗГАЧКИ ОРМАР

Димензии: 200х135х59см, бела и сонома со бела боја

15,370.00 ден

9,990.00 ден