Happy Valentine's Sale


Попустот е важечки во сите салони на Прима Мебел ширум Македонија и важи на 14.02.2020

35% попуст на сите кревети


Промотивен попуст од 50% на новата колекција на душеци


Подарок изненадување за сите купувачи на 14.02.2020


35% на сите кревети

Лука Стандарт кревет

Мери француски кревет

Алфа тапациран кревет

Адриана француски лежај

Кира тапациран кревет со подница

Левант бокс кревет 90

Росе бокс кревет

Меџик бокс кревет

Сандра француски кревет

50% на сите душеци од новата колекција

ПЦМ ЕРГОСАН ПЛУС душек

ПЦМ ПРИМАСАН душек

ПЦМ ТЕРМАЛ ПЛУС душек

ПЦМ ВИТАСАН ЕКСТРА душек

ПЦМ ОРТОПЕДИК ЕКСТРА душек

ПЦМ СОФТИСАН ДУО душек

ПЦМ БУОНА НОТЕ душек

ПЦМ душек АДРИА ДУО

ПЦМ МЕМО ЛУКС душек

ПОСЕТЕТЕ нè во НЕКОЈ ОД НАШИТЕ САЛОНИ!


Скопје - локација 1

адреса:

Ул. Борис Трајковски Бр. 166 Нас. Кисела Вода

телефони:

02/2700-232

070/366-348


Скопје - локација 2

адреса:

СП Планет, Ѓорче Петров

телефони:

02/2600-245

02/2601-950

072/308-505


Куманово - локација 3

адреса:

ул. Ленинова (поранешен ресторан Палас)

телефони:

031/383-360

075/297-321


Прилеп - локација 4

адреса:

Ул. Сотка Ѓорѓиевски Бб (Сутерен Во Катна Гаража)

телефони:

048/411-040


Охрид - локација 5

адреса:

Ул. Железничка Бб

телефони:

046/209-939

071/393-610


Битола - локација 6

адреса:

ул. Довлеџик бр. 230 нас. Довлеџик – спроти црквата Св. Архангел

телефони:

047/216-721

072/279-930


Тетово - локација 7

адреса:

Ул. Илинденска Бр. 18А

телефони:

044/334-472

071/355-349


Струмица - локација 8

адреса:

Ул. Климент Охридски Бр. 89А

телефони:

(034) 334 734

071 284 915


Магацин Скопје - локација 9

адреса:

Магацин Скопје, Борис Трајковски 112

телефони:

072/308-502


Магацин Битола - локација 10

адреса:

Магацин Битола, Ул.Кирил Вангелов Македонски Бр.8

телефони:

076/297-321