Полици - Прима Мебел

Се прикажуваат 1–15 од 22 резултати

Ѕидна полица, Јуниор

2,490.00ден

Тинс ормар поличар отворен

11,990.00ден

Тинс полица 100x20

од 2,290.00ден

од 1,717.00ден

Тинс отворен поличар

од 6,150.00ден

од 4,612.00ден

Фејс ѕидна полица бр. 6

од 2,300.00ден

од 1,610.00ден

Бон регал висечки ормар

3,990.00ден

2,793.00ден

Бон регал полица

990.00ден

693.00ден

Берлин регал полица

1,990.00ден

1,493.00ден

Роко регал полица

1,300.00ден

975.00ден

Комет регал полица

1,300.00ден

975.00ден

Отворен поличар Хари, 55 cm ширина/3 полици

од 3,990.00ден

од 2,394.00ден

Отворен поличар Хари, 55 cm ширина/5 полици

од 6,190.00ден

од 3,714.00ден

Отворен поличар Хари, 55 cm ширина/6 полици

од 6,990.00ден

од 4,194.00ден

Отворен поличар Хари, 71 cm ширина/6 полици

од 6,990.00ден

од 4,194.00ден