Салони за мебел - Прима Мебел

Гарантиран квалитет

со поволни цени

Брза испорака

достава и монтирање

Брз одговор

на сите ваши прашања

Стручен и љубезен персонал

Лидо ормар 3Д со фиоки и огледало

14,990.00ден

10,490.00ден

Монтана кујна

од 22,990.00ден

од 17,243.00ден

Венеција аголна гарнитура

36,990.00ден

25,893.00ден

Теа аголна гарнитура

од 28,990.00ден

од 20,293.00ден

Клуб маса КВАДРО

од 9,990.00ден

од 7,493.00ден

Дина аголна гарнитура

33,990.00ден

22,990.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Д

од 64,990.00ден

од 45,493.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Л

од 64,990.00ден

од 45,493.00ден

Дина аголна гарнитура

33,990.00ден

22,990.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,190.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Л

од 48,990.00ден

од 31,844.00ден